vi är Arborister

"En arborist är en trädvårdsspecialist som vårdar träd i städer, tätort, trädgårdar och andra bebyggda miljöer. Arborister arbetar för att träden skall vara säkra, vackra, problemfria och leva länge. Personer som arbetar med att beskära och vårda träd kan också kallas trädvårdare, beroende på kompetensnivå. En arborists huvudsakliga uppgift är att beskära och avverka träd, men kan också arbeta med plantering och rådgivning. En av de vanligaste uppgifterna är så kallad kronrensning, vilket innebär att döda, skadade eller sjuka grenar tas bort. Att beskära träd som skymmer solen eller växer över byggnader och vägar ingår också i arbetet. En arborist kan även arbeta med förvaltningen av träd, där inventering är ett viktigt inslag.”

utställningar/mässor

Vi finns tillgängliga vid mässor och arbetar aktivt för att visa samt demonstrera vårt yrke, vi samarbetar här med olika företag samt organisationer för att skapa en unik upplevelse för besökarna i er monter!

Utbildningar

Vi arbetar idag aktivt med utbildning av klättrare enligt certifieringen CPT Certified Professional Treeclimber.

SAF

SAF:s arborister besitter kunskaper om trädvård som gör att träden får vara friska, leva längre och berika våra trädgårdar, gator, parker och torg.

Har ni frågor? kontakta oss 

 Kursil skog på

Faceboook

 Kursil skog på

instagram